Din kompletta funktionspartner

Safe is how you make it!

Vi söker efter kunder med stora ambitioner och högt säkerhetsfokus. Vi erbjuder specialistkompetens, ett kundorienterat förhållningssätt och gör resan utifrån era behov i samverkan med er.

H Safety – er kompletta funktionspartner inom arbetsmiljö, skydd och säkerhet

Vår affärsidé

Vi är er funktion inom arbetsmiljö, skydd och säkerhet.

Bakgrund

H Safety grundades med syfte att samla spetskompetens inom arbetsmiljö, skydd och säkerhet för att erbjuda heltäckande, snabbt och effektivt stöd med hög servicenivå till våra kunder.

Vi bistår våra kunder med utbildning, konsultation och funktion utifrån lagkrav, branschöverenskommelser och standarder.

H Safety verkar främst inom de miljöer vi känner och kan bäst; gruv-och mineralindustri, processindustri, energibranschen och byggindustri.

Vi tror på långsiktiga samarbeten med företag som vill befinna sig eller redan befinner sig på en hög nivå inom arbetsmiljö, skydd och säkerhet.

Våra största kunder idag är Bergteamet AB och Drivecenter Arena AB.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.